info@autovandeweijer.nl

(0492) 34 18 08

Banden & uitlijnen

Banden & uitlijnen

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de juiste band op het juiste moment kan van levensbelang zijn. Het profiel van een winterband heeft speciale lamellen voor de snelle afvoer van sneeuw of water. Dit zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.

Maak daarom nu een afspraak bij AutoCrew Van De Weijer, laat ons uw banden wisselen en profiteer van de voordelen!

  • Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Vraag naar de mogelijkheden bij AutoCrew Van De Weijer!
  • Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken of de remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn.
  • En als de zomerbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning.

Bij AutoCrew Van De Weijer voeren wij een vakkundige inspectie uit van alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.

Is uw auto toe aan onderhoud?
Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!

APK reminder

Ontvang op tijd bericht van Autobedrijf van de Weijer voor uw APK keuring