info@autovandeweijer.nl

(0492) 34 18 08

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Al bijna 45 jaar is Autobedrijf van de Weijer gevestigd aan de Schutboomsestraat te Milheeze. Jan en Wilma van de Weijer hebben in al die jaren het bedrijf opgebouwd en uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is, een autobedrijf waar klanttevredenheid voorop staat. En na flink wat jaren ervaring te hebben opgedaan bij andere autobedrijven is in 2011 het familiebedrijf versterkt met de komst van zoon Ruud van de Weijer. Naast Jan, Wilma en Ruud is Joop van den Heuvel al 25 jaar als monteur onmisbaar in het team.

Daarnaast is in 2020 dochter Janneke toegevoegd aan het team voor alle administratieve en financiële zaken.

Op deze manier staat er altijd een betrouwbaar en vakkundig team voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel de verkoop van uw auto of aankoop van een nieuwe auto en natuurlijk voor reparatie en onderhoud. Autobedrijf van de Weijer is een BOVAG en RDW erkend autobedrijf.

Sinds 2012 zijn wij ook lid van AutoCrew. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. We maken gebruik van diagnoseapparatuur en -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

Meer informatie over Autocrew

Wij hopen u graag te zien in Milheeze en mocht u nog vragen hebben, horen we dat graag! Tot ziens!
Autobedrijf van de Weijer

Plan uw onderhoud

Is uw auto toe aan onderhoud? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!